Terugnemen?

Eigen site

Sinds een paar dagen prijkt rechtsonder op Frontaalnaakt.nl een link naar de nieuwe, eigen site van Hassnae Bouazza. Er was al eerder sprake van die site er zou komen, en nou is die er dus.

Ik vind het een mooie, duidelijke site. Aan de voorkant in stemmig zwart-wit, binnen ook wel met wat kleur. Gebouwd door Majda Ouhajji.

Contact

De site heeft ook een contactpagina met daarop heel logisch een e-mailadres.

Dat bood me de mogelijkheid toch eens een kwestie aan de orde te stellen die me al lang dwars zit. Hassnae Bouazza blockt me op Twitter (waarom? ik zou het niet weten) en een e-mailadres van haar heb ik nooit geweten. Dit was dus de eerste mogelijkheid om weer contact op te nemen.

Retorische vragen

Ik e-mailde daarom, op 26 december 2011 om 22:52A, met als subject “Mooie site! Maar ...”, het volgende:

Mooie site, http://www.hassnaebouazza.nl/ , mijn welgemeende felicitaties.

Overigens, gaat u die volkomen onterechte en beledigende kwalificaties "gajes" en "hardnekkig ongedierte" ooit nog terugnemen?

Als reactie op kritiek, zelfs milde kritiek, zelfs bijval, iemand blocken en dan achter zijn rug om ongefundeerd gaan uitschelden, dat is niet zo chique, toch? Of vindt u van wel?

Reactie

Reactie: geen. O ja, maar ik stelde ook retorische vragen, toch? Dat zijn dus vragen waarop je niet echt een antwoord verwacht. Beetje dom van mij.

Interessant: ik zag (daarvoor moet ik eerst uitloggen van Twitter, want ik ben in het kader van het open, democratisch debat dus geblockt door Hassnae Bouazza) deze tweet voorbij komen (niet dat ik haar constant zit te monitoren of zo, ik heb wel wat beters te doen; maar een enkele keer kijk ik even):

Hassnae Hassnae Bouazza
Vergeet ik jullie helemaal te vertellen dat ik al de eerste mail van een idioot binnen heb op hassnaebouazza.nl
27 Dec

Was ik dat? Zo ja, dan al weer een scheldwoord erbij. Maar het kan natuurlijk net zo goed over iemand anders gaan. Je weet het maar niet.

Eerder

Over dat met “hardnekkig ongedierte” schreef ik eerder hier. Het woord “gajes” is ook echt gevallen, eind september 2011, maar ik citeerde dat niet eerder. Nu wel, met een klein stukje context:

nvanarnhem Nils van Arnhem
@Hassnae @SaidVanenburg Ah, ik dacht al, waar gaat dit gesprek over. Maar die vent heb ik allang geblokt, hoor. Met z'n enge website.
27 Sep

Hassnae Hassnae Bouazza
@nvanarnhem @SaidVanenburg Ik ook, houdt niet op. Maar dan zie je meteen wat voor gajes zich ermee bemoeit.
27 Sep

Oordeel zelf

Zelf probeer ik er verder maar weer over te zwijgen.