Ongelofelijk anno 2011

Recensie!

Bij toeval stuitte ik op deze getwitterde recensie van mijn site, althans van de voorpagina daarvan, op 25 februari 2011 te berde gebracht door Carola Janssen. Ik citeer:

http://rudhar.com/index.htm
Ongelofelijk dit, anno 2011. De kleuren, de kolommen. Het is een curiositeit.

Ik vat het op als een compliment. Dus dank daarvoor.

Maar het zal vast niet zo bedoeld zijn, zoveel menselijk invoelingsvermogen heb ik dan nog net wel om dat te kunnen begrijpen.

Rare gedachte dat het antwoord op de vraag of iets deugt zou afhangen van het jaar. In 2011 kan dit dus voor de trendy piepeltjes ééééécht niet meer. Maar in bepaalde andere jaren eventueel wel? Waarom?

Zo’n denkwijze vind ik op mijn beurt dan weer zóóóóó 1573!!

Terugtwitteren?

Zo, en nu eens kijken of ik bij uitzondering ook eens iets kan twitteren. Liefst zou ik dan willen dat mijn tweet® verwijst naar precies de uiting waarop ik reageer. Maar dat schijnt technisch niet te kunnen, want ik zie dat nooit iemand doen. Een twitter (of tweet? whatever) verwijst alleen naar de twitteraar die twitterde, en dan mag je als lezer, eventueel geïnteresseerd in het verloop van de discussie, zelf gaan zoeken op welke van de tientallen of honderden achtergelaten losse kreten het betrekking had.

Handig anno 2011!

(Naschrift 29 augustus 2011: Het kan wel!.)

Vergetelheid

De techniek schrijdt onstuitbaar voort! Dingen die tien jaar geleden al handig waren, zoals hyperlinks, die raken gewoon weer in onbruik!

De Romeinen hadden al beton en centrale verwarming, de Arabieren konden steriele operaties uitvoeren. Maar de Europese middeleeuwers wisten van niets!

Twitteraars zijn de middeleeuwers van 2011.


Twitter® en tweet® zijn gedeponeerde Europese handelsmerken van Twitter, Inc., San Francisco, VS.

Twitter® and tweet® are registered European trademarks owned by Twitter, Inc., San Francisco, USA.

Kleuren: Neutraal Raar Geen voorkeur Pagina opnieuw laden