Krek

Krek alias Gregor Hakkenberg kan leuk schrijven, vind ik.

Ik kwam hem op het spoor via een artikel op de site Opinieleiders.nl, waar hij volkomen onterecht werd afgekraakt, waarschijnlijk uit frustratie over iets anders dat eerder speelde en waar ik verder geen oordeel over heb maar dat iets te maken had met ene Bert Brussen.

Het valt me trouwens op dat Gregor Hakkenberg in zijn beslist zorgvuldig nagelezen stukjes soms toch foutjes heeft staan, in de vorm van weggelaten woorden die er wel hadden moeten staan of omgekeerd. Ik zeg heel pesterig niet waar, want anders kan hij die foutjes natuurlijk meteen repareren en is mijn stukje onderuit gehaald.

Hoewel, als mijn commentaren bij eerdervermeld stukje ooit nog door het aldaar werkzame spamfilter gaan komen, dan zal er het een en ander dienaangaande onthuld worden.

Waar het me om gaat is dat ik zelf zulke foutjes ook maak, maar dan irritant vaak. Ik haal nog regelmatig irritante vertikkingen uit stukjes die al jaren online stonden, zelfs als ik ze diverse keren had overgelezen. In forumdiscussies is het al helemaal schering en inslag.

Zou dat erop wijzen dat mijn schrijftalent kan tippen aan dat van Krek? Laten we ’t ’r maar op houden van niet. ’t Zal wel toeval zijn.


Naschrift, meteen dezelfde dag al:

Ik schreef: “waar ik verder geen oordeel over heb”.

Ik blijk er anders te zien aan mijn commentaren indertijd wel een oordeel over gehad te hebben. Was ik even vergeten.


Naschrift 20 augustus 2013: zie ook Inconsequent.

Kleuren: Neutraal Raar Geen voorkeur Pagina opnieuw laden