Jezelf gek maken

Inleiding

Voor stukjesschrijven heb ik nu geen tijd. Maar het onderstaande was een spontane e-mail in reactie op wat ik las. Ik vond het meteen al na versturen zo goed geformuleerd dat ik besloot de e-mail te publiceren.

Micha Kat, hoofdauteur van Klokkenluideronline zit al een tijdje in voorarrest (terecht, denk ik, maar daar gaat het nou niet over), en de naamloze moderator van de site zet er aarzelend nu weer wat eigen stukjes op. Zo ook een wel wat erg vrije vertaling van dit Amerikaanse artikel van Paul Joseph Watson (die ik verder niet ken).

Ik reageerde op een reactie van diezelfde moderator op een reactie van ene Klaas, waarop hij eerder dit schreef.

Voor wat context: over David Icke in relatie tot Micha Kat schreef ik al eerder.

Nu dan die e-mail.

E-mail aan moderator

Subject: Jezelf gek maken

Datum-tijd: 9-5-2012 17:50 +0200

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/12121/franse-president-is-bilderberg-crimineel#comment-75286
===
David Icke heeft het dan over interdimensionale reptielen die in de oudheid Nephilim werden genoemd, maar zelfs dat is slechts een onderdeel van de gehele puzzel. Maar we komen steeds dichterbij dat wel.
/===

Veel succes gewenst met het jezelf steeds gekker maken. Denk je ook nog wel eens rationeel na, zo af en toe en tussendoor? Ik kan het aanraden. Ik blijf liever gezond dan in zulke waanzin zoals het bovenstaande te geloven.

De verhelderende waarheid is: reptilians bestaan niet en hebben nooit bestaan, de satan bestaat niet, God bestaat niet, de NWO is een verzinsel, Bilderberg en de vrijmetselaars zijn kletsclubjes die verder niks voorstellen en in elk geval niet kwaadaardig zijn.

En, en dat is wel echt waar, de mens zit evolutionair zo in elkaar dat men geneigd is clubjes te vormen, vroeger van een persoon of 15, 20, nu vaak hele naties, en die hebben de neiging elkaar af en toe uit te willen moorden uit concurrentie­overwegingen. Zo ontstonden oorlogen. Dat moeten we onder controle houden en daar hebben de o.a. de Verenigde Naties voor en (heel belangrijk, gezien 1870/1914/1940) de Europese Unie. Daar moeten we aan vast houden, want veel beters hebben we niet.

Zou het kunnen? Dat in MIJN visie op de wereld ook iets zit? Ben je nog bereikbaar voor nuances, twijfels en andere mogelijkheden? Weg uit de waan, weg van de angst. Genieten van het leven, van de natuur, van de kleuren van de naderende lente. Kan en mag dat? Ja!

(PS. Dit mag je ook gerust aan Micha laten lezen, mocht je hem nog eens spreken.)


© 2012 R. Harmsen, alle rechten voorbehouden, all rights reserved