Hypen

Dit is een e-mail van mij, Ruud Harmsen aan Micha Kat, verzonden op om 17:11B.


Subject: Hypen

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/2151/gb-pandemie-zwakt-af-maar-de-spuit-niet.html

===
De vaccinatie-mafia laat zich niet afschrikken door een ‘afname van de stijging’ van het aantal gevallen! Nog dezelfde dag dat de ‘afname’ bekend werd kwam in het nieuws /
[...]
Het belangrijkste vaccinatie-argument is thans de naderende ‘verwoestende tweede golf’ van dit najaar.
[...]
Deze second wave wordt in Engeland enorm gehypt;
/===

Als ik de berichtgeving in de mainstreammedia vergelijk met bijvoorbeeld jouw paniekerige artikelen, dan wordt mij duidelijk dat de hype geheel van de zijde van geflipte internetsamenzweringsgelovigen komt.

===
En gezondheidsminister Johnson schetste reeds in mei doemscenario’s over de second wave.
/===

En jouw beweringen over de gevolgen van vaccinatie, dan zijn geen doemscenario's, vind je? De verwachtingen over een tweede golf zijn tenminste nog gebaseerd op feiten: namelijk het gegeven dat griep- en andere virussen muteren, en dat de weerstand tegen gemuteerde virussen niet altijd optimaal is.

Conclusie: je verwijt anderen wat je zelf doet. Je projecteert. Je bent blind voor eigen fouten. Je hebt de nunance volledig uitgebannen uit je denken.

===
Dat is een belangrijke aanwijzing voor een ‘gefaseerde strategie’ waarbij (FASE 1; april-augustus) de bevolking massaal wordt gehersenspoeld over de pandemie en de gevaren ervan.
/===

Inbeelding. In werkelijkheid geven de MSM berichten dat slechts 10 procent van de mensen die rechtsstreeks met grieplijders in contact komen, zelf besmet raakt. Ook wordt in de berichtgeving over sterfgevallen (zoals laatst de eerste dode in Nederland) er steeds weer op gewezen dat de slachtoffers niet alleen aan de griep sterven, maar ook al grote andere gezondheidsproblemen hadden.

Er is dus helemaal geen hersenspoeling in de MSM, integendeel, de boodschap is: "het valt allemaal nogal mee. Als er veel griep komt, zullen verreweg de meesten die het krijgen na een paar dagen gewoon weer beter worden".

Maar jij ziet dat niet eens, omdat het niet in je straatje past en het je conspiracygeloof aantast. Lees nog eens mijn stukjes over "UFO-denken". Die gingen over toen ik 17 was. Nu ben ik 54. Hoe oud ben jij? Vast geen 17 meer.

===
Vervolgens blijkt deze fase in alle opzichten mee te vallen (milde griep, matige verspreiding), maar wordt de bevolking ‘’vaccinatieklaar’ gemaakt door het dreigen met de devastating second wave van FASE 2 (augustus-december).
/===

Wel nee. Die valt ook gewoon meer. Er is helemaal geen hype in de MSM, geen paniek, geen ongerustheid.

(Noot 2)

Nogmaals: ALS er gevaccineerd gaat worden, ga ik EXPRES wel een spuit halen, alleen om door mijn overleven te bewijzen dat jij ongelijk had met je uitroeiingshype. Zonder jouw artikelen had ik dat waarschijnlijk niet gedaan, omdat ik verwacht dat ik niet ziek wordt of alleen kort een beetje, zodat ik vaccineren rijkelijk overdreven vind.

Ik hoor er anders buiten jouw site nooit iemand over. Het is gewoon een volkomen onbewezen samenzweringstheorie, meer niet. Ook totaal onlogisch, want de farmamaffia heeft belang bij veel zieke mensen, niet bij uitroeiing, omdat dat laatste direct omzet kost.

>http://www.telegraaf.nl/binnenland/4559741/__Griep_doodt_gezonde_mensen__.html?p=8,1

Dat is geen hype, maar gewoon een genuanceerd artikel (jawel, zelfs de Telegraaf kan dat) over feiten en waarnemingen. Vergelijk dat eens met de totale afwezigheid van enige nuance op jouw site. Dan weet ik wel wie er geloofwaardiger is.

===
Hoopgevend is dat het virus, dat over het algemeen toch een mild ziektebeeld geeft, zich, voor zover bekend, nog niet heeft gemuteerd tot een gevaarlijker variant.
/===

Geen paniek dus, zegt ook MSM'er De Telegraaf.

===
Het wordt tijd dat Geenstijl kapot wordt gemaakt. Wij zeggen: it’s free hunting op Geenstijl en Rutger Castricum!
/===

Een concurrerend medium _kapotmaken_ vanwege een andere mening dan de jouwe? Dus je bent tegen persvrijheid? Misschien moet je solliciteren bij Poetin, want in Rusland schijnen ze zo met de pers om te gaan.


=== Einde e-mail ===


Noten, toegevoegd 27 september 2010:

  1. Vanaf de passageVeel meer mensen volgens thans de massamoord-theorie” citeerde ik in de e-mail niet meer uit Micha Kats artikel “GB: Pandemie zwakt af, spuit-lobby niet” van 7 augustus 2009, maar uit “Paniek: Geenstijl gaat demoniseren!” van diezelfde datum. Dat had ik er indertijd in de e-mail bij vergissing niet bij gezet.

  2. Achteraf moet ik toegeven dat ik me niet heb laten vaccineren tegen de griep. Dan had ik dat ook beter niet kunnen aankondigen, natuurlijk. Of noem het laf?

    De reden was overigens beslist niet angst, maar gewoon dat ik het niet nodig vond. Ik behoor dan ook niet tot de risicogroepen, en ik heb nog nooit veel last van een griep gehad, als ik die al kreeg. Bij mijn weten zijn in 2009 uiteindelijk ook uitsluitend mensen uit risicogroepen ingeënt. Alleen vrijwillig, niemand is ergens toe gedwongen.

    Waar het woord “nogmaals” in mijn e-mail uit 2009 op sloeg, weet ik op dit moment (2010) ook even niet meer.